pondelok 3. septembra 2012

Guest Pong


Prvý školský deň.
ALE
U nás pinkpongáčov 
máme ešte stále takú
letnú náladu...
a naša B tiež.
Nech sa páči
guest pong:


LETO

Každý milujeme niečo iné, niekoho iného, alebo v každom obdobi vieme nájsť niečo okúzľujúce a pre nás výnimočné, možno radostné.

Ja milujem leto a nechávam sa ním hladkať, napríklad preto, lebo sú prázdniny a môžem tráviť veľa času s deťmi, hrať spoločenké hry, ovocná a uhorková sezóna nám umožňuje sa túlať po poliach, sadoch a zbierať plody matky prírody, môžeme len tak poloihovať na slniečku a piť fresh nápoje, vychutnávať kávičku a kvákať o možnom a nemožnom, variť ľahké a farebne pestré jedlá, navštevovať priateľov a zároveň prijímať návštevy a tancovať pod holým nebom. Dá sa toho robiť neskutočne veľa.  A najkrajšia je radosť detí, keď líhajú úplne zničené a plné zážitkov z celého dňa a my padáme do postele vyčerpaní ale zato šťastní, že máme za sebou ďaľší skvelý deň.

Cez víkend sme sa zabávali na festivale GRAPE .
Bolo tam toho dosť na čo sa dalo pozerať aj započúvať, či hýbať bokmi v rytme melancholickej MORCHEEBA, pritom vychutnávať STRIKTLY VÍNO,  či pstruha na paličke z grilu, klasicky varenú kukuricu, napájať sa vôňou skalických trdelníkov, ktoré piekol pánko ako z rozprávky, smiať sa na mladých alternatívcoch, ktorí fotili čo im prišlo do cesty a hlavne vychutnať si jeden druhého v tieto vzácne chvíle.
















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára