piatok 17. februára 2012

Valentínske GIVEAWAY - VÍŤAZ!

Včera prebehlo sľubované vyžrebovanie víťaza našej valentínskej súťaže. Na úvod pár faktov.
Žrebovania sa zúčastnilo spolu 10 lístočkov

 Nemôžeme však zaručiť, že sa všetky lístočky dostali do misky...
































Žrebujúci boli malá slečna S. a malý pán M. Svojich úloh sa zhostili s (ne)primerane veľkým nasadením, ale samotné žrebovanie napriek tomu prebehlo v pokojnej atmosfére, bez rušivých momentov nasledovaných nevhodnými zásahmi (stresujúcich matiek).

Prejdime však k tomu, čo vás asi najviac zaujíma.
Víťazný lístok nakoniec vyžreboval malý pán M.
Bolo na ňom napísané meno JANKA B., ktorá do súťaže prispela piesňou k filmu Love story. (Samotný víťazný lístok zdokumentovaný ale nemáme, keďže jeho osud nabral veľmi rýchlo úplne iné smerovanie. Žiaľ, ostáva vám len nám veriť)
Týmto výhercovi blahoželáme a veríme, že sa darček bude páčiť.

PS: Ak niekoho zaujíma, čože je to za darček, tak ho ako gumu na galotách musíme ešte trochu ponaťahovať. Fotostory s darčekom však bude zverejnená už čoskoro...:)

Zatiaľ si užívajte zimu, váš PinkPong!

2 komentáre:

  1. Sice som sutaz prepasla,ale po precitani o priebhu zlosovania som skonstatovala,ze takych krasnych "zrebovacov" som este nikdy nevidela. Kde sa na nich hrabu tie silikonove krasky! A pohlad na nich mi vyvazil neprijemny pocit,ze som zmeskala sutaz! Mozno nabuduce!
    DANACKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme a sme toho názoru, že vinu za premeškanú súťaž nesie Váš kultúrny referent, lebo Vás nedostatočne informuje o dianí na pinkpongu :) Treba mu dohovoriť... PinkPong

      Odstrániť